Om All-in bodyart

Välkomna till vår hemsida
Det är jag, Alex som startade och driver All-in bodyart tattoo i Stockholm. Vi har haft tatueringsstudio i Årsta sedan 2004. 2006 Ändrade vi vårt namn till All-in bodyart tattoo.

Vi tar dig som kund och vårt arbete som tatuerare på största allvar.   Beslut från miljö och hälsa hänger i entrén. Detta är viktigaste för dig som kund när du ska göra din tatuering oavsett vem du går till. Vi har helt övergått till engångsmatriel när det gäller nålar och grepp. Vilket är mycket bra för dig som kund när det gäller hygien och smittorisk. Vi är 4 tatuerare och vi gör alla slags tatueringar. vissa av oss föredrar en viss stil men det är alltid någon som kan utföra din tatuering.

När du som kund kommer till oss gör vi allt för att du ska få den tatuering som du föreställt dig i dina tankar.

För oss har det varit viktigt att dem som jobbar här kan utföra alla slags tatueringar och att dom utför den som du tänkt om det är möjligt. Vi tar oss tid och pratar igenom och skriver ner dina önskemål och tankar om din blivande tatuering. Vi kommer ge dig råd om det inte kommer bli bra som du tänkt dig din tatuering och förslag på ett bättre sätt om det behövs. Det bästa är att boka tid för en konsultation. Men självklart går det bra att bara komma förbi också. Det är alltid någon som tar hand om dig när du kommer. När det gäller tatuering har vi egentligen inte drop-in förutom den 24:e varje månad (eller närmsta vardag innan om det är en helg). Men har vi möjlighet så gör vi det.

ÖPPET

Måndag-Fredag: 12.00 – 18.00
Lördag: 12.00 – 16.00
Röda dagar: STÄNGT

Drop-in 24:e varje månad, om det är en vardag.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor!!

All-in bodyart

Bränningevägen 17
120 54 Årsta

Tel: 08–42051178
Mail: studion@allinbodyart.se

Kontakt