Om Fredrik Englund

frJag utför alla sorters tatueringar men har en speciell förkärlek för att arbeta med realistiska motiv och få varje tatuering och kund att känna sig unik. Mitt stora mål just nu är att jobba och utvecklas mycket inom just porträtt-tatuering och hoppas kunna ägna min större del i framtiden till just detta.

Om jag hade haft mer tid över så skulle jag gärna ägna mer tid till att måla tavlor. Men just nu lägger jag all energi och krut till arbetet i studion så jag får ta upp mer av mitt målande i framtiden.

Alla sorters människor och motiv är välkomna och jag hoppas kunna ge dig en unik tatuering och en spännande och positiv upplevelse.

Jag kommer ursprungligen från Växjö i Småland. Redan som 19 åring sökte jag som lärling till Växjös lokale tatuerare, men dessvärre utan framgång! Jag har under hela min uppväxt på ett eller annat sätt alltid tecknat eller målat och haft ett extra stort intresse för just ”tatueringskonsten”.

Efter att pluggat Media på Gymnasiet så fortsatte jag mina studier på lite olika Folkhögskolor i landet, samtliga var på ett eller annat sätt riktat mot konst. Först efter att jag flyttade upp till Stockholm under 2005 så på-nytt föddes tankarna om att söka en lärlingsplats.

Under 2007 påbörjade jag min lärlingstid och även delägarskap av en nyöppnad
studio i Sundbyberg. Jag jobbade i Sundbyberg i ca ett och ett halvt år innan jag slutade.
Kort därpå började jag jobba på All-In Bodyart och har sedan dess blivit kvar här.

Vi är ett jättebra gäng i studion och många av våra kunder tycker att vi bjuder på en superskön atmosfär och positivt bemötande.


ÖPPET

Måndag-Fredag: 12.00 – 18.00
Lördag: 12.00 – 16.00
Röda dagar: STÄNGT

Drop-in 24:e varje månad, om det är en vardag.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor!!

All-in bodyart

Bränningevägen 17
120 54 Årsta

Tel: 08–42051178
Mail: studion@allinbodyart.se

Kontakt